Ολυμπιακός: «Φτερά στα πόδια» το σύνθημα για τα νέα διαρκείας

«Φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα διαρκείας για τη νέα σεζόν με σύνθημα από τον πρώτο ύμνο της ομάδας και συγκεκριμένα το «Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια, που ‘δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια».

 

Οι νέες κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διατεθούν σε δύο περιόδους. Από 26 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου θα είναι η περίοδος των ανανεώσεων, ενώ η δεύτερη θα αρχίσει στις 22 Ιουνίου για όλες τις υπόλοιπες θέσεις.

Οι κάρτες διαρκείας θα τιμώνται από 100 ως 3.200 ευρώ, παρέχοντας προνόμια για εκπτώσεις στους φιλάθλους που θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε πως στόχος είναι η άμεση επιστροφή στην κορυφή για τον Ολυμπιακό.

«Αντιμετωπίζουμε την επόμενη σεζόν σαν μια χρονιά που θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα στον σύλλογο. Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ. Θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς πως θα πρέπει να αισθανθούν ακόμη πιο περήφανοι.

Είναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα, που έχει συντελεστεί στα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε όλοι περήφανοι που σε αυτή την τελευταία φάση υπάρχει συμμετοχή του κ. Μαρινάκη σε περισσότερους από 125 τίτλους από αυτούς, δηλαδή στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη», τόνισε.

«Φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση. Φέτος ήταν μια χρονιά-παρένθεση. Αυτό που επιλέξαμε ως σύνθημα είναι λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας μας. Όλοι μας έχουμε συνδέσει με αυτά τα λόγια αναμνήσεις και είναι μια συναισθηματική στροφή και νότα που είναι απαραίτητη για να αρχίσουμε με πάθος και αγάπη τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Μαζί θα μετατρέψουμε τα λόγια μας σε πράξη και θα κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που θέλουμε», πρόσθεσε.