Ολυμπιακός – Euroleague: Δοκιμασία στο Βερολίνο με στόχο την παραμονή στην κορυφή

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του, ούτε σήμερα τους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς

Συνέχεια στο εκπληκτικό σερί νικών που έχει χτίσει στην Euroleague, θέλει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα.

 

Οι Ερυθρόλευκοι των απουσιών, θα προσπαθήσουν απόψε να φύγουν με το διπλό από τη Γερμανία, με στόχο να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague και να διευρύνουν το σερί νικών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του, ούτε σήμερα τους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς, καθώς κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να χάνουν τρίτο σερί παιχνίδι, μετά τις αναμετρήσεις απέναντι σε Εφές και Φενέρ.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο budget. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα και εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμένει η «Μπάρμπαρα»: Νέος ισχυρός χιονιάς μέχρι το μεσημέρι – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»
Για την πορεία της ομάδας του έως τώρα κράτησε… χαμηλά τη μπάλα λέγοντας ότι «δεν είμαστε… τρένο: «Έχουμε κάνει ήττες, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα και αυτή τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν»