Νέες αποκαλύψεις για Λουκάκου – «Θέλει να φύγει τώρα από την Τσέλσι, για να γυρίσει στην Ίντερ»

«Φωτιές» ανάβει με τοποθέτησή του ο αδερφός του δημοσιογράφου που πήρε την περιβόητη συνέντευξη στον Ρομέλου Λουκάκου, λέγοντας πως ο Βέλγος είπε off camera ότι θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα από την Τσέλσι, για να γυρίσει στην Ίντερ

Το «σίριαλ» της διαμάχης του Λουκάκου με την Τσέλσι αποκτά ένα ακόμα επεισόδιο. Ο Μάρκο Μπαρτζάγκι, αδερφός του δημοσιογράφου που πήρε την περιβόητη συνέντευξη, όπου o φορ των «Μπλε» δήλωσε πως δεν είναι ευτυχισμένος στο Λονδίνο, προέβη σε νέες αποκαλύψεις δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως ο Βέλγος επιθυμεί να εγκαταλείψει άμεσα την Τσέλσι, για να επιστρέψει στην Ίντερ, όπως εκμυστηρεύτηκε off camera.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλει να φύγει τώρα από την Τσέλσι, δεν του αρέσει πια εκεί, έχει βαρεθεί το Λονδίνο και μάλιστα μπορώ να πω ότι off the record είπε στον αδερφό μου ότι θα ήθελε ακόμα και τώρα να γυρίσει στην Ίντερ».

Υπενθυμίζουμε πως όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη του ο Τόμας Τούχελ, τον κάλεσε να «σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις αν θέλει να βρει τη φόρμα του.»