Μπορδαλάς: «Πως γίνεται η Μπαρτσελόνα με 300 εκατ. χρέη να κάνει μεταγραφές»

Ο προπονητής της Βαλένθια, Χοσέ Μπορδαλάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του για την απόκτηση του Τόρες από την Μπαρτσελόνα αν και η ομάδα είναι βυθισμένη στα χρέη

Μερικές μέρες η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι πληρώνοντας συνολικά 65 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζουάν Λαπόρτα από την πλευρά θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα θα ανακάμψει κάνοντας ακόμα μεγαλύτερες μεταγραφές το επόμενο διάστημα για να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ακούγεται πως οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια σε μια περίοδο τα χρέη έχουν πνίξει τους Καταλανούς.

Όταν ο προπονητής της Βαλένθια Χοσέ Μπορδαλάς, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα και πιο συγκεκριμένα για τον Φεράν Τόρες, δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του καθώς ο Ισπανός είχε παραχωρηθεί το 2020 από τις «νυχτερίδες» στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Χαρακτηριστικά είπε ο Μπορδαλάς: 

«Η Μπαρτσελόνα έχει χρέη 300 εκατομμυρίων ευρώ, πήρε τον Τόρες και συζητούν και για τον Χάαλαντ τώρα. Που είναι το Financial Fair Play;».