Μπενζεμά: Συμφώνησε με Αλ Ιτιχάντ

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφερε στο twitter της λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων

Αποχώρησε χθες και επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Καρίμ  Μπενζεμά που ανακοίνωσε το τέλος μεταξύ των δυο πλευρώνκαι είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα έφερε στο twitter της λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων του Γάλλου σέντερ φορ με την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Ρομάνο έγραψε συγκεκριμένα: «Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει υπογράψει τα βασικά έγγραφα για να γίνει νέα μέλος της Λίγκας της Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Ιτιχάντ.

 

 

Η ισχύς του συμβολαίου του Γάλλου θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αλλά θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Ο Μπενζεμά θα πει «αντίο» στους φίλους της Ρεάλ στη Μαδρίτη και μετά θα ταξιδέψει στην Αραβία».

Αξίζει φυσικά να θυμίσουμε πως ο Μπενζεμά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009, και κατέγραψε 648 συμμετοχές στις οποίες σκόραρε 354 φορές και έγινε ο δεύτερος στην ιστορία του συλλόγου σε τέρματα πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν μη τι άλλο ασύλληπτοι αριθμοί για τον Μπενζεμά που πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ κάτω από ενα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο…