Μπαρτσελόνα: Υπογράφει για 5 χρόνια ο Πέδρι

Ο Πέδρι φαίνεται πως θα υπογράψει τελικά το νέο συμβόλαιο για το οποίο διαπραγματευόταν με την Μπαρτσελόνα και θ' ακολουθήσει ο Φατί που επίσης βρίσκεται σε διαδικασία συζήτησης

Ο 18χρονος μέσος που είναι και ο 2ος πιο νεαρός υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα στην ιστορία του θεσμού του France Football, το έχει πάρει μονότερμα από τον Σεπτέμβρη του 2020 όταν και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη μπλαουγκράνα φανέλα.

Φυσικά λόγω της ποιότητάς του αλλά και του γεγονότος πως ο μικρός αυτή τη στιγμή ζει και αναπνέει για τη μπάλα, παίζοντας και στο Euro ασταμάτητα αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καταλαβαίνουν στον σύλλογο της Καταλονίας πως δεν γίνεται να χαθεί.

Οι διαπραγματεύσεις μαζί του, όπως αναφέρει η MundoDeportivo φαίνεται ότι οδήγησαν σε απόλυτη συμφωνία και εντός της νέας εβδομάδας ο μικρός θα βάλει την υπογραφή του σε συμφωνητικό για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Έπειτα θ’ ακολουθήσει ο Ανσού Φατί με τον οποίο επίσης υπάρχουν συζητήσεις για την υπογραφή νέας συμφωνίας, καθώς οι δύο πιτσιρικάδες πήγαν πακέτο σε αυτή την υπόθεση.

 

Πηγή:www.gazzetta.gr