Μνημόνιο συνεργασίας για Αυγενάκη, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Δήμαρχο Ρόδου

ΣΚΟΠΟΣ Η ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Σκοπός της συμφωνίας των τριών πλευρών είναι η ελάττωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και η ταχύτερη εκτέλεση αθλητικών έργων.

Η υπογραφή του μνημονίου έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ρόδο, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να αναγγέλλει ως πρώτο αθλητικό έργο την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου, κάτι που ζητούσε μετ΄ επιτάσεως η αθλητική κοινωνία της περιοχής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, στη σύντομη τοποθέτησή του, εξήρε το έργο της Περιφέρειας, για την συντήρηση εκατοντάδων αθλητικών εγκαταστάσεων, την κατασκευή νέων αθλητικών έργων και τη διοργάνωση μέχρι και παγκόσμιων αθλητικών εκδηλώσεων. Υποστήριξε, μάλιστα, πως στο σχέδιο αυτό το Υφυπουργείο θα σταθεί αρωγός.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον υφυπουργό για την μέχρι τώρα πολυεπίπεδη συνεργασία τους, αλλά και για αυτήν που θα ακολουθήσει. Συμπλήρωσε επίσης ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο το σχέδιο συντήρησης, βελτίωσης και κατασκευής νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς μέσω αυτών δίνεται η δυνατότητα προαγωγής και ανύψωσης του αθλητισμού.