Μίτσελ: «Γι’ αυτό φώναζα στο πρώτο ημίχρονο» – Τι γίνεται με Γκάρι και Σωκράτη (Vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση των Πειραιωτών στη Λαμία και τη νίκη με 3-0 – Τι είπε για τους τραυματισμούς των Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτη

Στην εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Μίτσελ, στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι μετά τη νίκη των Πειραιωτών στη Λαμία με 3-0, για την 23η αγωνιστική της Super League.

«Αυτό που θέλαμε το είδαμε στο 2ο ημίχρονο, γι’ αυτό φώναζα στο πρώτο», τόνισε ο Ισπανός, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς των Γκάρι και Σωκράτη. «Ο Γκάρι αισθάνθηκε μια ενόχληση. Το πρόβλημα του Σωκράτη δεν είναι σοβαρό».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Αυτό που θέλαμε το είδαμε στο 2ο ημίχρονο, για αυτό φώναζα στο πρώτο. Ισορροπήσαμε στο ματς από το 20ο λεπτό και μετα και για αυτό φωνάζαμε στους παίκτες μας, θέλαμε να τους ξυπνήσουμε.

Ο Γκάρι αισθάνθηκε μια ενόχληση. Το πρόβλημα του Σωκράτη δεν είναι σοβαρό. Θέλαμε οι παίκτες να ειναι συγκεντρωμένοι σημερα γιατί όλοι οι 3 βαθμοί έχουν την ίδια αξία. Έχουμε μεγάλη αγωνία για να έρθει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να κερδίσουμε.»