Μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο – Γιατί τον κατηγορεί

Τι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ, που είναι σε εξέλιξη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ Βαγγέλης Λιόλιος αρχικά στάθηκε στις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον κατηγορούσε με ανάρτηση του

 

 

 

Ο κ.Λιόλιος τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν όσα είπε ο Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ είναι θεσμός και δεν τον αγγίζουν ποτέ, προσθέτοντας πως έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για το θέμα

«Υπήρξε μια απίστευτη ανακοίνωση από τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποιος καταφερόταν με απίστευτες καταγγελίες προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Είχα δεxθεί από το ίδιο πρόσωπο στο παρελθόν τις ίδιες καταγγελίες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν απάντησα ποτέ σε τίποτα, ο κύριος Γιαννακόπουλος είχε καταφερθεί εναντίον μου προεκλογικά, όμως δεν με πείραξε.

Όσο και να γράφουν για μένα, δεν με ενδιαφέρει. Το ελληνικό μπάσκετ ως εικονα ήταν σαν αυτό εδώ το τραπέζι. Ήταν η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι δημοσιογραφοι, οι διαιτητές, oι μάνατζερ. Πήρα μια απόφαση, για να αλλάξεις το ελληνικό μπάσκετ, πρέπει να σπάσεις το.. τραπέζι. Είναι πολύ διαφορετικό να καταφέρεται κατά του προέδρου της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, είναι θεσμός. Τον θεσμό δεν τον αγγίζουν ποτέ. Πήγα και κατέθεσα μήνυση κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου. Ας πει ότι θέλει για μένα. Θα καταθέσω και αγωγή. Στο τέλος ένα πολύ μεγάλο ποσό θα μοιραστεί σε ολα τα ερασιτεχνικά σωματεία, όταν εκδικαστεί.

Ο Παναθηναϊκός είναι οργανισμός που έχει φέρει 6 Ευρωπαϊκά και πρέπει να ευχαριστούμε αυτούς τους οργανισμούς που υπάρχουν. Η Ομοσπονδία έχει ευθύνη να τους προστατέψει γιατί αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ. Αλλά να ξεχωρίσουμε τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, από το φυσικό πρόσωπο. Δεν είμαι κατά του οργανισμού, αλλά του φυσικού προσώπου. Αν ξαναγίνει τέτοια αναφορά, η νομική υπηρεσία θα πράττει τα δέοντα κάθε φορά»

Πηγή: gazzetta.gr