Μίλτος Τεντόγλου: Το tweet του ΑΟ Μυκόνου που έγινε viral

Οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου

Αποθέωσαν οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου τον Μίλτο Τεντόγλου για το άλμα στα 8μ.52 που τον έκανε back-to-back πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος, με ένα υπέροχο γραφικό που δείχνει το μεγαλείο μίας τέτοιας προσπάθειας.

 

 

 

 

Ουσιαστικά ο Τεντόγλου πάτησε δύο μέτρα πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και προσγειώθηκε εκτός γραμμής, με τον ΑΟ Μυκόνου να εξηγεί με τον πιο ευφάνταστο, αλλά ταυτόχρονα και πιο απλό τρόπο τι πραγματικά πέτυχε ο 24χρονος πρωταθλητής.

Σκέφτομαι τα 9 μέτρα

Ο Μίλτος Τεντόγλου την ώρα που ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ τον ρωτούσε αν στο μυαλό του έχει και το παγκόσμιο ρεκόρ έβλεπε στην τηλεόραση την ανατροπή στις άλλες θέσεις του βάθρου και η γκριμάτσα στο πρόσωπο του ήταν όλα τα λεφτά!

«Ωωωωωω! Είναι άκυρος, είναι άκυρος…», άρχισε να λέει αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ήταν live στην τηλεόραση κι αφου οι άνθρωποι της διοργάνωσης του επιβεβαίωσαν ότι είδε σωστά, συνέχισε σα να μην τρέχει τίποτα τη συνέντευξη του.

«Όλοι οι άλτες του μήκους έχουν όνειρο τα 9 μέτρα! Το ίδιο κι εγώ… Μου μένει μισό μέτρο, ίσως κάτι λιγότερο, αλλά ναι το σκέφτομαι», ήταν η αφοπλιστική του απάντηση.