Λουκάκου: Είμαι ηγέτης αλλά και παίκτης ομάδας

«Νιώθω πιο ολοκληρωμένος»

Την πρώτη συνέντευξή του μετά την επιστροφή στην Τσέλσι παραχώρησε ο Ρομέλου Λουκάκου, που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων.

 

«Είμαι ηγέτης αλλά κι ένας παίκτης της ομάδας, που προσπαθεί να κάνει όλους να νιώσουν άνετα. Όταν έπαιζα στην Ίντερ και ήμουν αρχηγός της Εθνικής Βελγίου φρόντιζα να έχουν όλοι αυτοπεποίθηση και να ξέρουν τι να κάνουν», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Νιώθω πιο ολοκληρωμένος. Προσπάθησα να βελτιώσω όλες τα σημεία που χρειάζεται ένας επιθετικός και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνω τις μικρές λεπτομέρειες».

Για να προσθέσει: «Όταν υπάρχει μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, μπορούν να στηριχτούν σε εμένα. Θα ενθαρρύνω πάντα τους συμπαίκτες μου, δεν θα τους αδικώ. Προσπαθώ να παραμείνω θετικός και να βεβαιωθώ ότι κερδίζουμε το παιχνίδι γιατί αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα».

Και ο Λουκάκου κατέληξε: «Θέλω απλώς να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να νικά και να είμαι διαθέσιμος τόσο για τον προπονητή όσο και για τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βεβαιωθώ ότι νιώθουν άνετα και μπορούν να στηριχτούν σε εμένα σε όποια κατάσταση κι αν βρισκόμαστε».