Λευτέρης Πετρούνιας: Βουρ για το πρώτο χρυσό του 2023 στο Κότμπους της Γερμανίας – Μπήκε με την καλύτερη βαθμολογία στον τελικό

Ο «άρχοντας των κρίκων» στο κυνήγι ακόμα περισσότερων πολύτιμων μετάλλων

Στη σειρά των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου, οι οποίοι δίνουν βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 χωρίς να χρειάζεται υψηλό πλασάρισμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που είναι προγραμματισμένο για την Αμβέρσα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου του 2023, ποντάρει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο «άρχοντας των κρίκων» βρίσκεται στο Κότμπους της Γερμανίας και προσπαθεί να ισχυροποιήσει τη θέση του ανάμεσα στους ανταγωνιστές του και, μια και βρίσκεται εύκαιρο, να αυξήσει τα χρυσά μετάλλιά του. Ο Πετρούνιας έχει προκριθεί ως πρώτος για τον τελικό, μετά τους 14.733 βαθμούς στην προσπάθεια της Πέμπτης. Ο αγώνας του είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, στις 17:15 και αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9HD.

O Ιρανός Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (14,666 β.) και o Τούρκος κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου Αντέμ Ασίλ (14,633 β.) είναι οι υψηλοί ανταγωνιστές του.