Λάρκιν, Γουίλμπεκιν και NBAers στην προεπιλογή της Τουρκίας για Eurobasket και Παγκόσμιο

Σέιν Λάρκιν και Σκότι Γουίλμπεκιν συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή των 24 παικτών της Εθνικής Τουρκίας για το Eurobasket

Σέιν Λάρκιν και Σκότι Γουίλμπεκιν συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή των 24 παικτών της Εθνικής Τουρκίας για το Eurobasket, αλλά και για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σ.σ. δικαίωμα συμμετοχής έχει μόνο ένας νατουραλιζέ παίκτης).

Επίσης, ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του και τους NBAers Οσμάν, Σενγκούν και Γιουρτσεβέν. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Τουρκία στο επερχόμενο Eurobasket βρίσκεται στον 1ο όμιλο μαζί με την Γεωργία, το Μαυροβούνιο, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και το Βέλγιο, ενώ στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμμετέχει στο ίδιο γκρουπ με την Ελλάδα.

Η προεπιλογή της Εθνικής Τουρκίας αποτελείται από τους: Αλπερέν Σενγκούν, Μπερίκ Ουγκουρλού, Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Τσεντί Οσμάν, Ντόγκους Οσντεμίρογλου, Εγκεχάν Αρνά, Εγκεμέν Γκιουβέν, Φουρκάν Χαλταλί, Φουρκάν Κορκμάζ, Γκοκσενίν Κοκσάλ, Καρτάλ Οζμιζράκ, Μελίχ Μαχμούτογλου, Μετετσάν Μπιρσέν, Μουχσίν Γιασάρ, Ονουράλπ Μπιτίμ, Ομέρ Φαρούκ Γιουρτσεβέν, Σαντίκ Εμίρ Καμπατσά, Σαμέτ Γιγκίτογλου, Σκότι Γουίλμπεκιν, Σερτάτς Σανλί, Σέιν Λάρκιν, Σεχμούς Χαζέρ, Γιγκίτ Αρσλάν, Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ.