Λαπόρτα: Ο Γκριεζμάν δεν χρειαζόταν στην Μπαρτσελόνα

Ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε για τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν

Ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε για τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν και υποστήριξε πως ο Γάλλος επιθετικός δεν ταίριαζε στο σύστημα της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν παίκτη που η ομάδα δεν χρειαζόταν.

 

 

Η αποχώρηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα πρόκειται να δώσει μία οικονομική ανάσα στον καταλανικό σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο 30χρονος άσος, που παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ατλέτικο, αναμένεται να αποφέρει στην ομάδα 40 εκατ. ευρώ, εάν αγωνιστεί στα μισά από τα παιχνίδια των «ροχιμπλάνκος».

Η τελευταία διετία στη Βαρκελώνη δεν ήταν η καλύτερη διεθνή για τον Γάλλο διεθνή, ο οποίος δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό να προσαρμοστεί, λόγω και της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι, που τον έθετε σε δεύτερη μοίρα.

Ωστόσο, ο Λαπόρτα αναγνωρίζει την προσπάθεια που κατέβαλε ο Γκριεζμάν, τονίζοντας στο περιοδικό Onze πως προσέφερε τα μέγιστα στον σύλλογο, ενώ τον εκθείασε και για τη σωστή συμπεριφορά και στάση που πάντοτε είχε.

«Περιμέναμε πολλά από αυτόν, αλλά τα έδωσε όλα. Δεν είχε ποτέ κακή στάση. Του έχω στείλει μήνυμα, όπου του ευχήθηκα τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά δεν ήταν ένας παίκτης που χρειαζόμασταν», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα.