Κλήθηκε σε απολογία ο Τζαβέλλας – Κινδυνεύει να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Άρη

Ο Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League για τη συμπεριφορά του μετά το γκολ του Σέρχιο Αραούχο, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

 

 

 

Στον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για όσα τον «έπιασε» να λέει η κάμερα προς τον κόσμο του Άρη.

Έτσι, κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι δύο αγωνιστικών σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα.

Την Παρασκευή το πρωί ο Τζαβέλλας θα απολογηθεί, με την απόφαση να βγαίνει την ίδια μέρα, και είναι πολύ πιθανό ο έμπειρος αμυντικός να απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κλήση σε απολογία:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»