Ήττα στην παράταση για το Περιστέρι στο Μινσκ

Λύγισε στην πρώτη του εμφάνιση από την Τσμόκι με 87-85

Δεν τα κατάφερε στην παρθενική του εμφάνιση στο Europe Cup το Περιστέρι, το οποίο ηττήθηκε με 87-85, παρότι έφτασε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή από το -14, στην παράταση από την Τσμόκι στη Λευκορωσία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση φτάνοντας να προηγείται μέχρι και με 6 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, τελειώνοντας όμως το δεκάλεπτο στο +2.

Στη δεύτερη περίοδο τα πράγμα όμως δυσκόλεψαν, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σιγά σιγά, άρχισαν να χτίζουν διαφορά, η οποία στο τέλος του ημιχρόνου έφτασε το +9.

Η Τσμόκι ήταν καλύτερη και στο 3ο δεκάλεπτο, ο αγώνας έδειχνε να κινείται στους ίδιους ρυθμούς με το δεύτερο και η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 14 πόντους και πιο συγκεκριμένα το 70-56, διαφορά με την οποία μπήκαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Με τη διαφορά στο -14 το Περιστέρι έψαχνε ένα μικρό… θαύμα για να φύγει με τη νίκη και με οδηγό την άμυνα κατάφερε να βρεθεί στο +2 και το 77-75, με τον Κλάρκ όμως λίγο αργότερα να ισοφαρίζει το παιχνίδι και με το σκορ στο 77-77 οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση το Περιστέρι το πάλεψε, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι και η Τσμόκι έφτασε να προηγείται με +2 και 87-85, 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η τύχη των φιλοξενούμενων αλλά και του αγώνα κρινόταν στα χέρια του ΜακΚρί που πήρε το τελευταίο σουτ, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει στόχο.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 49-40, 70-56, 77-77, 87-85