Γκολφ: Ο Τάιγκερ Γουντς επιστρέφει στο Masters

Ο Τάιγκερ Γουντς επιστρέφει στο γήπεδο... Ο Καλιφορνέζος πρωταθλητής θα συμμετάσχει, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου, στην 86η διοργάνωση του Masters στην Αουγκούστα

Ο Τάιγκερ Γουντς επιστρέφει στο γήπεδο… Ο Καλιφορνέζος πρωταθλητής θα συμμετάσχει, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου, στην 86η διοργάνωση του Masters στην Αουγκούστα (Γεωργία, ΗΠΑ).

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πρώτη (από τις πέντε) επιτυχίες του στο Masters και 14 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες, ο Καλιφορνέζος θα είναι ο πιο πολυαναμενόμενος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω έτοιμος να παίξω», δήλωσε ο Γουντς. «Είμαι ενθουσιασμένος με το πώς εξελίσσεται η ανάρρωσή μου». Σε όσους δε τον ρωτούν αν είναι έτοιμος να κερδίσει, απαντά «ναι».

«Όταν νιώσω ότι δεν θα μπορώ πλέον να κερδίζω, τότε θα σταματήσω. Αλλά εξακολουθώ να νιώθω ικανός να το κάνω», πρόσθεσε ο Τάιγκερ Γουντς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αουγκούστα, δύο ημέρες πριν από την έναρξη του 86ου Masters.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής, μετά από μερικές ημέρες αναμονής, διέλυσε τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν ανακοινώνοντας ότι θα είναι μεταξύ των συμμετεχόντων στο πιο διάσημο τουρνουά γκολφ.