Εθνική πόλο: Επέστρεψαν οι «χάλκινοι» παγκόσμιοι πρωταθλητές

Με μία μικρή καθυστέρηση εμφανίστηκε στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών

Με μία μικρή καθυστέρηση εμφανίστηκε στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

 

 

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, που κατέκτησαν την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, έτυχαν θερμής υποδοχής, με λουλούδια και χειροκροτήματα, από τις οικογένειές τους, μέλη της ΚΟΕ, αλλά και απλό κόσμο που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Τους υποδέχτηκε ο Μαυρωτάς

Φορώντας τα μετάλλια στο στήθος βγήκαν με τις αποσκευές τους και αφού τους υποδέχτηκε ο Γ.Γ.Α, Γιώργος Μαυρωτάς, πήγαν να αγκαλιάσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Τζωρτζάτος: «Από την προετοιμασία στηρίζαμε με τον Μάνο ο ένας τον άλλον»
Από τους πρωταγωνιστές στην άφιξη ήταν οι δύο τερματοφύλακες (Ζερδεβάς και Τζωρτζάτος) οι οποίοι πολιορκήθηκαν από τα ΜΜΕ.

Ο Τζωρτζάτος, που έκανε μεγάλη εμφάνιση στον μικρό τελικό, αντικαθιστώντας επάξια τον τραυματίας Ζερδεβά, είπε κατά την άφιξη της ομάδας: «Από την προετοιμασία ήμασταν στήριγμα ο ένας στον άλλον. Αυτό έγινε πιο έντονο όταν τραυματίστηκε ο Μάνος».

Ο Τζωρτζάτος ρωτήθηκε το τι του είπε ο Ζερδεβάς πριν τον μικρό τελικό, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει, όπως το ίδιο έκανε και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

«Προσωπικά δεδομένα» είπε χαριτολογώντας, προσθέτοντας πως «ο ένας βοηθούσε συνεχώς τον άλλον».

Δερβίσης: «Λεπτομέρειες μας λείπουν για το χρυσό»

Ενας από τους παίκτες που φτάνει για δεύτερη φορά σε βάθρο Παγκοσμίου πρωταθλήματος, είναι ο Γιώργος Δερβίσης.

Ο διεθνής αμυντικός μαζί με τους Φουντούλη, Γεννηδουνιά και Βλαχόπουλο, ήταν στην ομάδα και το 2015 όταν αυτή κατέκτησε πάλι το χάλκινο μετάλλιο στο Καζάν.

Στην επιστροφή της ομάδας τόνισε πως θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν τις λεπτομέρειες που λείπουν για να έρθει το χρυσό.

«Είναι πολύ σημαντικό που μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο είμαστε και πάλι μέσα στα μετάλλια. Λεπτομέρειες λείπουν για να φτάσουμε στο χρυσό. Λειτουργήσαμε πολύ καλά και τα νέα παιδιά μπήκαν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Ελπίζω στη πορεία, με αρχή από το Ευρωπαϊκό στο Σπλιτ σε δύο μήνες, να μπορέσουμε να βρούμε αυτές τις λεπτομέρειες για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει, ένα χρυσό μετάλλιο».

Πηγή: gazzetta.gr