Επίσημο – Τέλος ο Πετράκης από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ηταν δεδομένο μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον είναι και επίσημο

Ηταν δεδομένο μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον είναι και επίσημο.

 

 

Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα της Ριζούπολης να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Μάλιστα, η Ελαφρά Ταξιαρχία στην ανακοίνωσή της για το διαζύγιο με τον Ελληνα προπονητή, έκανε λόγο για μια μαλθακή ομάδα που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας. Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ. Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας.