Ενδιαφέρον από τον Τζορτζ Κλούνεϊ για την αγορά της Ντέρμπι Κάουντι

Σύμφωνα με τη «Sun» ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει δείξει ενδιαφέρον ν' αγοράσει και να σώσει την Ντέρμπι Κάουντι

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γνωστός φαν του ποδοσφαίρου, με πολλές φιλίες στο χώρο και με μια αποτυχημένη απόπειρα αγοράς ομάδας. Πριν από 2 χρόνια ο Αμερικανός ηθοποιός είχε καταθέσει πρόταση για την αγορά της Μάλαγα αλλά το θέμα δεν είχε προχωρήσει!

Όπως αναφέρει η “Sun” αυτή τη φορά δείχνει ενδιαφέρον για την Ντέρμπι Κάουντι. Η αγγλική ομάδα είναι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 21 βαθμών λόγω οικονομικών προβλημάτων αλλά δίνει μάχη για να μην πέσει από την Championship.

 

Ο διάσημος ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Τζακ Ο’ Κόνελ ο οποίος είναι φαν της Ντέρμπι Κάουντι και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Derbyshire Life σημείωσε σχετικά: «Η Ντέρμπι είναι μία εξαιρετική ποδοσφαιρική ομάδα με φανταστική ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι έχει και λαμπρό μέλλον. Ξέρω ότι έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να λυθεί.

Το ενδιαφέρον μου για το ποδόσφαιρο έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Πιθανώς το να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα, μετά το να παίζεις σε αυτή. Ίσως μία μέρα».

Αναφέρθηκε και στην περίπτωση της Μάλαγα: «Και πριν από μερικά χρόνια με ρώτησαν αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε άλλους ανθρώπους που ήθελαν να αγοράσουν την Malaga Football Club στην Ισπανία. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συμφωνία, αλλά απέτυχε».

Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ είναι τελευταία και στο -8 από την 21η θέση και απομένουν μόλις 6 αγωνιστικές για να “σωθεί”.