Διπλή συνεδρίαση στην ΕΠΟ – Τι θα τεθεί στο επίκεντρο

Ποιοι θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις

Κρίσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο συνεδριάσεις Εκτελεστικής και μία Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για αρχιδιαιτητή και νέα προκήρυξη.

 

 

 

Στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΟ που είχε αναβληθεί έχοντας μεταξύ άλλων θεμάτων την εκλογή του α’ αντιπροέδρου. Τρεις ώρες αργότερα θα αρχίσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. που απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Παναγιώτης ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

Μέλη:

1. Παναγιώτης ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
2. Αγγελος ΔΑΝΙΗΛ
3. Γιώργος ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ
4. Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος SL1)
5. Μάκης ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ (SL1)
6. Κώστας ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ (SL1)
7. Γιώργος ΚΟΣΜΑΣ(SL1)
8. Λεωνίδας ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ (SL1)
9. Λεωνίδας ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ (SL2)
10. Γιώργος ΜΠΑΝΤΗΣ (Πρόεδρος ΠΣΑΠΠ)
11. Θανάσης ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ (ΠΣΑΠΠ)

Τι θα συζητηθεί

Eκεί θα συζητηθούν δύο βασικά θέματα που αφορούν τον αρχιδιαιτητή με το όνομα του Άγγλου Στιβ Μπένετ να τίθεται προς επικύρωση και την προκήρυξη της Super League 1 και Super League 2 με τον Μπαλτάκο να έχει ταχθεί υπέρ της 2ης κατηγορίας, που θέλει να ανεβαίνουν δύο ομάδες απευθείας.

Θυμίζουμε ότι π κ. Μπαλτάκος είχε πει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Η εισήγησή μου θα είναι πάρα πολύ απλή. Αν η προκήρυξη της Super League 2 είναι διαφορετική από την προκήρυξη της Super League 1, η δική μου θέση και το λέω ευθέως, είναι ότι θα ταχθώ υπέρ της Super League 2. Θεωρώ αδιανόητο να αγωνίζονται 34 ομάδες και να ανεβαίνει μία. Δεν μπορεί η Super League 1 να καταστεί κλειστό κλαμπ. Αυτό δεν το δέχεται κανείς και γίνεται και ‘μάχη’ στην Ευρώπη για να μην συμβεί αυτό. Αν η Super League 2 αποφασίσει να εισηγηθεί να ανέβουν δύο, θα ταχθώ υπέρ τους. Αυτή θα είναι η προσωπική μου εισήγηση και την απόφαση θα την πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

Στις 18:00 αναμένεται η Εκτελεστική να επικυρώσει τις αποφάσεις που θα προκύψουν μέσα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.