Χαμός στη Σαουδική Αραβία: Θέλουν να απελάσουν τον Ρονάλντο

Ειδικά το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά όπου ο 38χρονος βγαίνει εκτός εαυτού

Περίεργο φαίνεται πως είναι το κλίμα στη Σαουδική Αραβία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κυρίως με τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

 

Ειδικά το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά όπου ο 38χρονος βγαίνει εκτός εαυτού είναι αρκετά και έχουν να κάνουν με την κακή αγωνιστική εικόνα και πορεία της Αλ Νασρ, η οποία και έχει κατρακυλήσει από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Τελευταίο σκηνικό ήταν φυσικά μετά την ήττα της ομάδας του Ρονάλντο από την Αλ Χιλάλ με σκορ 2-0, με τους φίλους των αντιπάλων να πικάρουν τον Πορτογάλο την ώρα που πήγαινε προς τα αποδυτήρια, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, με τον ίδιο να πιάνει τα γεννητικά του όργανα για να… απαντήσει.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει φέρει έντονες αντιδράσεις στη Σαουδική Αραβία σε σημείο, μάλιστα, να υπάρχει και αίτημα για απέλασή του από τη χώρα καθώς διέπραξε έγκλημα δημόσιας απρέπειας! «Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό», ανέφερε δικηγόρος που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο.