Αυτοκριτική από τον Ντεμπελέ: Σπατάλησα πέντε χρόνια από τη ζωή μου

Σε τι αναφέρθηκε

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που έχει “αναγεννηθεί” από τα μισά της περσινής σεζόν στα χέρια του Τσάβι, τόνισε πως δεν δούλευε όσο θα έπρεπε στα πρώτα χρόνια του στους “μπλαουγκράνα” και αποκάλυψε τον μεγάλο του στόχο που είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

 

«Ήμουν νέος, όπως όλοι. Αλλά κατάφερα να δραπετεύσω από αυτή την κατάσταση. Ωστόσο, δεν έγιναν όλα έτσι όπως νόμιζε ο κόσμος. Από το 2017 έως το 2021 σπατάλησα τεράστιο χρόνο. Σπατάλησα πέντε χρόνια από τη ζωή μου.

Είχα πολλούς τραυματισμούς. Αν δεν δουλεύεις, θα μείνεις στάσιμος. Μου είπαν ότι θα τραυματιστώ αν δεν γίνω πιο δυνατός.

Με τον Κούμαν και τον Τσάβι έγινα καλύτερος. Από τότε δεν είχα τραυματισμούς. Νιώθω καλά στη Μπαρτσελόνα, έχω την εμπιστοσύνη όλης της ομάδας, του κλαμπ και είμαι χαρούμενος. Τώρα όλοι μιλούν για μένα με βάση αυτά που δείχνω στο χορτάρι», είπε ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ και κλείνοντας αποκάλυψε το μεγάλο του στόχο:

«Προσωπικά ο στόχος μου είναι το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα. Έχουμε να το κατακτήσουμε επτά χρόνια. Το σημαντικότερο για μένα είναι να κατακτώ τίτλους».