Αυγενάκης: Παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα ο Τεντόγλου

«Παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα» χαρακτηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο συγχαρητήριο μήνυμά του για την -εκ νέου- κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου

«Παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα» χαρακτηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο συγχαρητήριο μήνυμά του για την -εκ νέου- κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. «Τι να πει κάποιος για τον χρυσό (και πάλι!) Πρωταθλητή Ευρώπης και Ολυμπιονίκη μας στο μήκος, Μίλτο Τεντόγλου; Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα μπροστά στην παγκόσμια αθλητική προσωπικότητά του και την εθνική προσφορά του. Μίλτο, σε ευχαριστούμε», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, αναφέρει σε ανάρτησή του: «Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου ΠΑΛΙ! Πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου με 8.52, τρομερή επίδοση, σχεδόν μισό μέτρο από τον 2ο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κορυφαίος άλτης μήκους στον κόσμο με σταθερότητα στις μεγάλες επιδόσεις. Μπράβο Μίλτο, μπράβο Γιώργο Πομάσκι».