Ατρόμητος: Θετικός στον κορωνοϊό ο Παράσχος

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε επίσης γνωστή την πρόθεσή της να ζητήσει αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Περιστέρι

Κρούσματα κορονοϊού ενέσκηψαν στην ομάδα του Ατρόμητου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Συγκεκριμένα, θετικοί στην Covid-19 βρέθηκαν ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος, ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας, οι οποίοι τέθηκαν σε απομόνωση.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε επίσης γνωστή την πρόθεσή της να ζητήσει αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Περιστέρι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».