Απευθείας στο γιατρό ο Βατσλίκ- Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του

Τι ακριβώς συνέβη με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και ποια είναι η πρόβλεψη σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν

Η αποχώρηση του Τόμας Βατσλίκ από το ματς της Τσεχίας με την Ελβετία το βράδυ της Τρίτης σήμανε συναγερμό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών αποχώρησε με ενοχλήσεις στον ώμο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το ζητούμενο πλέον είναι πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα γύρω από τον τραυματισμό του.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται πάντως είναι καθησυχαστικές. Ο Βατσλίκ είχε χτυπήσει από το ματς με τον Απόλλωνα στην Κύπρο στον ώμο και από τότε είχε συχνά-πυκνά ενοχλήσεις. Μετά το χτύπημα στο χθεσινό ματς με την Ελβετία, που έτσι κι αλλιώς δεν πήγαινε καλά για την Τσεχία, ο Βατσλίκ δε θέλησε να ρισκάρει έχοντας ξανά ενοχλήσεις στον ώμο.

Γι’ αυτό και ζήτησε να αντικατασταθεί. Δε φαίνεται λοιπόν πως υπάρχει κάτι το σοβαρό, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τη στιγμή που ο Βατσλίκ θα εξεταστεί από το γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Ο τσέχος γκολκίπερ επιστρέφει σήμερα και το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να περάσει από εξετάσεις, ώστε άπαντες στον Ολυμπιακό να γνωρίζουν επακριβώς τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του. Με την ελπίδα οι πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν να επιβεβαιωθούν και στις εξετάσεις που θα κάνει, ώστε να μη χρειαστεί να λείψει από τις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις που περιμένουν τον Ολυμπιακό.

Και συνάμα να μη χρειαστεί να αλλάξει η απόφαση που φαίνεται πως έχει πάρει ο Μίτσελ να μη γίνει άλλη μεταγραφή έως τις 30 του μήνα, που λήγει και η προθεσμία για τους ελεύθερους. Για τις μεταγραφές βεβαίως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να… ξημερώσει. Το σημαντικό είναι ο Βατσλίκ να είναι καλά και να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα διαθέσιμος για τα ματς που έρχονται.