Αντετοκούνμπο: Μαζί με δύο παιδιά από το Make a Wish στη συνέντευξη Τύπου – Προσπαθώ να αγγίξω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ (Βίντεο)

«Τα παιδιά μας έφεραν γούρι. Ήταν στην προπόνηση χθες και στον αγώνα σήμερα»

Ο καταξιωμένος παίκτης του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με δύο παιδιά από το Make a Wish, τον Νόα και τον Χιθ.

Ο ίδιος ήταν σε ιδιαίτερα θετική διάθεση μετά την τελευταία του εμφάνιση στο NBAΈκανε λόγο για δύο νέους συμπαίκτες που έχουν ενισχύσει την ομάδα, έκανε πλάκα με τα παιδιά και αποθέωσε τα εστιατόρια Culver’s που μετά την αναφορά του σε αυτά, δώρισαν 54.000 πάνες στον οργανισμό που έχει δημιουργήσει με τη σύντροφό του Μαράια.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Έχουμε βρει ρυθμό. Τα παιδιά μας έφεραν γούρι. Ήταν στην προπόνηση χθες και στον αγώνα σήμερα», ενώ ρώτησε τα δύο αγόρια αν τους άρεσε η εμπειρία και τα όσα έζησαν.

Οι επτά σερί νίκες είναι κάτι σπουδαίο. Στα δύο τελευταία ματς δεν παίξαμε πολύ καλά, μπορούσαμε και καλύτερα. Ο Κρις Μίντλετον βρίσκει τον ρυθμό και είμαστε υγιείς. Δεν έχει τόση σημασία αν κερδίζουμε ή όχι σε αυτό το σημείο, αφού βρίσκουμε τον εαυτό μας».

Αναφορικά με τη φιλανθρωπική του δράση και τη βοήθεια που προσφέρει τόνισε πως «Πολλές φορές ο κόσμος δεν θα θυμάται τι έχεις κάνει στο γήπεδο μετά από 100-50 χρόνια, όταν θα έχεις φύγει. Ίσως μόνο κρατώντας ενός λεπτού σιγή. Θα θυμούνται όμως το πώς τους έκανες να νιώσουν. Είμαι σε θέση να κάνω κόσμο να νιώσει καλά, χωρίς να χαθώ σε αυτή τη ζωή που ζω. Προσπαθώ να αγγίξω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ».