Άννα Κορακάκη: Ανυπομονώ για τον γάμο μου- Η φωτογραφία με το μονόπετρο

Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Λαμπερή ήταν αυτή η Πρωτοχρονιά για την Αννα Κορακάκη. Η 26χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram ότι εκείνη και ο σύντροφός της επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Η Aννα Κορακάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό τρεις φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε για πρώτη φορά με τον αγαπημένο της και έδειξε με μεγάλη χαρά τη βέρα της. «Ναι 2.023 φορές και άλλες τόσες», έγραψε η αθλήτρια της σκοποβολής στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η χρυσή Ολυμπιονίκης για πρώτη φορά μιλάει αποκλειστικά στο «Secret» για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

«Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι μόνο για τον γάμο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήμα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού με τον άνθρωπό μου, και εύχομαι να είμαστε υγιείς κι ευλογημένοι να ζήσουμε μια μακρά κι ευτυχισμένη ζωή μαζί», τονίζει η Αννα Κορακάκη και συμπληρώνει:

«Η πρόταση έγινε. ∆εν μας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεμία και πρόγραμμα, θα βρούμε μια ημερομηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές μας και τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις». Στην προσωπική της ζωή η Αννα κρατά μέχρι σήμερα χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν έχει δημοσιοποιήσει το προφίλ του αρραβωνιαστικού της.

Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika.gr