Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει το γκράφιτι στο σχολείο από όπου είχε αποφοιτήσει το 1997

Το έργο του καλλιτέχνη, Μάριου Σιμόπουλου είναι αφιερωμένο στον εμβληματικό αθλητή του Τάε Κβον Ντο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες μετά από μάχη με τον καρκίνο

Τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Σταυρούπολης της Θεσσαλονίκης, το σχολείο όπου αποφοίτησε το 1997 ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, κοσμεί πλέον ένα εντυπωσιακό και άκρως συγκινητικό γκράφιτι, που απεικονίζει τον αείμνηστο Έλληνα Ολυμπιονίκη, με φτερά αγγέλου.

 

Το έργο του καλλιτέχνη, Μάριου Σιμόπουλου είναι αφιερωμένο στον εμβληματικό αθλητή του Τάε Κβον Ντο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Στο σημείο βρέθηκε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, μαζί με τα δύο τους παιδιά και σε ανάρτησή της ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη για το έργο του.

 

Η ανάρτηση

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο Μάριος Σιμόπουλος που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους».