ΑΕΚ: Το… μυστήριο με τον Στάνκοβιτς

Οι πόνοι δεν υποχωρούν, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραμένει εκτός και στην ΑΕΚ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον Αυστριακό.

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο έβαλε ουσιαστικά τέλος στη σεζόν για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση δεν έχει πλέον κάποιον ξεκάθαρο στόχο και απλώς θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στα play off.

Ένα από τα λίγα… καλά της φετινής σεζόν είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Σάλτσμπουργκ έδωσε σιγουριά στην Ένωση για τη θέση κάτω από την εστία, πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ωστόσο, μέσα στα τέλη του Οκτώβρη ένιωσε πόνους στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα και να υποβάλλεται τελικά σε αρθροσκόπηση για να βάλει τέλος στο μαρτύριο του.

Κι όμως, ο Στάνκοβιτς εξακολουθεί να μην είναι καλά και να έχει ακόμα πόνους στο γόνατο. Σε σημείο που να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στην ΑΕΚ ωστόσο παραμένουν καθησυχαστικοί και δηλώνουν ότι ο Στάνκοβιτς είναι μια χαρά και πως οι συγκεκριμένοι πόνοι είναι απολύτως φυσιολογικοί, καθώς προέρχεται από μια επέμβαση στο γόνατο το οποίο θεωρείται πολύ ευαίσθητο σημείο.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» αποκλείουν το ενδεχόμενο δεύτερης επέμβασης, έχοντας τη σιγουριά πως ο Αυστριακός θα γυρίσει σύντομα στο 100%.