Τα λάθη του Ντίνου οδηγούν στην «αποστρατεία» τον Κόκκαλη – Οι σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, το «μαξιλάρι» των 300 εκατ. ευρώ και τα «στοιχήματα» για τον Μητσοτάκη

Ο πολύπειρος επιχειρηµατίας, µετά την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα, αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνει σοβαρή δουλειά µε τη σηµερινή κυβέρνηση

Γιάννης Κουρτάκης

 

Ο βασικός λόγος που οδήγησε τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη να πουλήσει σχεδόν όλα τα assets που διέθετε, µαζεύοντας µόνο λεφτά σε τραπεζικούς λογαριασµούς, είχε να κάνει µε την αδυναµία του γιου του, Ντίνου Κόκκαλη, να διαχειριστεί τα στοιχειώδη σε επίπεδο management.

Βλέπετε, ο πολύπειρος επιχειρηµατίας, µετά την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα, αντιλήφθηκε ότι όχι µόνο δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνει σοβαρή δουλειά µε τη σηµερινή κυβέρνηση, αλλά, απεναντίας, φοβήθηκε ότι οι κολεγιές του Ντίνου µε τον Παππά και κάτι άλλους του ΣΥΡΙΖΑ µπορεί να τινάξουν στον αέρα το επιχειρηµατικό του οικοδόµηµα. Μπροστά σε αυτόν τον (ορατό) κίνδυνο, πήρε την απόφαση να κάνει… ευρώ τα πάντα.

Ρευστό και ασυλία

Έτσι, τώρα «κάθεται» πάνω σε 300 εκατ. ευρώ, απολαµβάνοντας, εκτός από το ρευστό, και την ασυλία του! Όσο για τον γιο του, Ντίνο, εσχάτως αρχίζει και βάζει στοιχήµατα σε σχέση µε το διαφαινόµενο πολιτικό τέλος του Μητσοτάκη.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 28 Ιανουαρίου 2023.