Η JLo «σβήνει» το παρελθόν της με τον Alex Rodriguez – Τον διέγραψε από τα social media

Τον Ιούνιο, επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι με τον Ben Affleck με φωτογραφία τους όπου μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί στα 52α γενέθλιά της

Τίποτα που να της θυμίζει το παρελθόν της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ δε θέλει η Τζένιφερ Λόπεζ και διέγραψε όλα τα ίχνη της σχέσης τους από τα social media.

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε επίσης unfollow στον πρώην αρραβωνιαστικό της εν μέσω της εκκαθάρισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι φαν της διάσημης Λατίνας τραγουδίστριας παρατήρησαν την μεγάλη αλλαγή στα social media της το Σάββατο, καθώς διαπίστωσαν ότι οι φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού απουσίαζαν, συμπεριλαμβανομένων κάποιων στιγμιότυπων που είχαν τραβηχτεί στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον τον περασμένο Ιανουάριο στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν όπου τραγούδησε η Τζένιφερ Λόπεζ. Και παρόλο που οι φωτογραφίες με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ είχαν σβηστεί, εξακολουθούν να υπάρχουν τα σόλο πλάνα της διάσημης τραγουδίστριας από την εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γνωρίστηκαν το 2005, αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2017. Ο Άλεξ επιβεβαίωσε αργότερα εκείνο το μήνα πως είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια να μιλά επίσης δημόσια για τη σχέση τους. Το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί έγινε λίγο αργότερα τον Μάιο, όταν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala. Η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή, με τα παιδιά τους, που είχαν και οι δύο αποκτήσει από άλλους συντρόφους, να τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο του 2019. Ωστόσο, η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού τους ανάγκασε να αναβάλουν επ’ αόριστον τα σχέδια του γάμου τους. Φέτος την άνοιξη, οι φήμες ήθελαν τον Άλεξ Ροντρίγκεζ να έχει απατήσει την Τζένιφερ Λόπεζ με την Μάντισον ΛεΚρουά, αν και οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ αυτοπροσώπως.

Κι ενώ μια πηγή δήλωσε στο People ότι Ροντρίγκεζ και Λόπεζ άφησαν πίσω τους αυτό το περιστατικό και πως δεν πρόκειται να χωρίσουν, στις 13 Μαρτίου, το ζευγάρι έκανε μια δημόσια ανακοίνωση που έλεγε ότι «εργαζόμαστε επάνω σε κάποια θέματα. Λίγο αργότερα έκαναν μαζί διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία όσο η Τζένιφερ Λόπεζ γύριζε μια ταινία, αλλά τον Απρίλιο χώρισαν οριστικά. «Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι» ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές μας επιχειρήσεις και έργα. Ευχόμαστε τα καλύτερα για ον άλλον και τα παιδιά του. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έστειλαν μηνύματα υποστήριξης».

 

Νέα σελίδα στην ερωτική ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ

Δεν πέρασε πολύς καιρός και η Τζένιφερ Λόπεζ επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, Μπεν Άφλεκ. Το ζευγάρι ήταν μαζί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και υπήρξαν αρραβωνιασμένοι από το 2002 έως το 2004 πριν χωρίσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, ο Μπεν Άφλεκ ήρθε ξανά σε επαφή με την Τζένιφερ Λόπεζ τον Φεβρουάριο και άρχισε να της στέλνει email. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν εκείνη και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ήταν μαζί εκείνη την εποχή ή απλώς έκαναν δημόσιες εμφανίσεις.

Τον Απρίλιο, ο Μπεν εθεάθη να οδηγεί σε ένα ξενοδοχείο, όπου τον παρέλαβε το αυτοκίνητο της Τζένιφερ Λόπεζ και οι δυο τους περάσαν μερικές ημέρες στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Ακολούθησε ένα ταξίδι στη Μοντάνα και άλλο ένα αργότερα στο Μαϊάμι.

Και τον Ιούνιο, επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι με την Τζένιφερ Λόπεζ να αναρτά μια φωτογραφία τους όπου μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί στα 52α γενέθλιά της.