Εισέβαλε σε εστιατόριο με το αυτοκίνητό της γιατί ξέχασαν να βάλουν μπισκότα στην παραγγελία της

Παραλίγο να χτυπήσει 18χρονο υπάλληλο

Γυναίκα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ εισέβαλε με το όχημά της σε κατάστημα εστίασης όταν ανακάλυψε πως δεν είχαν συμπεριλάβει τα μπισκότα που ζήτησε στην παραγγελία της.

Η Belinda Miller εξοργίστηκε για τα προϊόντα που έλειπαν, επικοινώνησε το πρόβλημά της με το προσωπικό, αλλά η διάθεσή της δεν άλλαξε καθόλου όταν διορθώθηκε το λάθος.

Έφυγε από το σημείο μόνο για να μπει στο όχημά της και να προσκρούσει στην είσοδο του εστιατορίου της αλυσίδας Popeyes. Μάλιστα, παραλίγο να χτυπήσει έναν 18χρονο υπάλληλο που βρισκόταν μέσα στο κτήριο.

 

Δεν σταμάτησε στην είσοδο, όμως, συνέχισε να κινεί το αυτοκίνητο και μπήκε μέσα στο κατάστημα, σταματώντας μόνο όταν τα συντρίμμια του κτηρίου έκοψαν τον δρόμο.

Στη συνέχεια έφυγε, πριν φτάσει η αστυνομία. Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, έγινε έρευνα για τον εντοπισμό της και βρέθηκε το σπίτι της. Στην είσοδο υπήρχε το όχημα, το οποίο έφερε χτυπήματα στο μπροστινό μέρος.

Συνελήφθη και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για επίθεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ορίστηκε εγγύηση στα 4.000 δολάρια, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν πληρώθηκε ή παραμένει υπό κράτηση.

Ο μάνατζερ της επιχείρησης επεσήμανε πως απειλήθηκε η ακεραιότητα του προσωπικού του εστιατορίου και ενημέρωσε πως πριν από το συμβάν, η 50χρονη είχε απειλήσει για τις προθέσεις της.

Ανέφερε, επίσης, ότι είπε σε κάποιον που περίμενε στην ουρά να βιαστεί και να πάρει την παραγγελία του «γιατί θα επέστρεφε».

 

Με πληροφορίες από People