Η χαμένη στη μετάφραση διαπραγμάτευση για τις κορβέτες, οι αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων και η έφοδος στο σπίτι του Φέλιξ

Δείτε τι γράφει η στήλη Big Mouth του powergame.gr

Μαζί με τον Μητσοτάκη στη Χειμάρρα ο Παπασταύρου

-Μαζί με τον πρόεδρο Μητσοτάκη ταξίδεψε για τη Χειμάρρα ο επί χρόνια στενός φίλος του πρωθυπουργού, δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου. Όπως έμαθα, ο τελευταίος έλαβε πρόσκληση από υψηλόβαθμο στέλεχος της μειονότητας, με το οποίο διατηρεί δεσμούς από την εποχή που είχε επισκεφθεί τα μειονοτικά χωριά, μαζί με τον μπαμπά Μητσοτάκη, όντας μέλος της ΟΝΝΕΔ. Πάντως, δεν σας κρύβω ότι η παρουσία Παπασταύρου δίπλα στον Μητσοτάκη έρχεται να ενισχύσει τη φημολογία του τελευταίου διαστήματος, σύμφωνα με την οποία οι δυο παλιοί φίλοι είναι πολύ πιθανόν να συνεργαστούν μετά τις εκλογές. Βλέπετε ο πρωθυπουργός γνωρίζει και μάλιστα από πρώτο χέρι τις ικανότητες, αλλά κυρίως τον χαρακτήρα του ανδρός. Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι ένας από τους φίλους μου, που παρακολούθησε τη χθεσινή περιοδεία Μητσοτάκη στα μειονοτικά χωριά, διέκρινε εκτός των άλλων και μια συγκίνηση στο πρόσωπο του Παπασταύρου, η οποία συνδεόταν με τις εκδηλώσεις των Ελλήνων της μειονότητας στο πρόσωπο του συμμαθητή του.

Τηλεφώνημα από τη Βόρεια Ήπειρο στους υπουργούς

-Αιφνιδιάστηκαν οι υπουργοί όταν έλαβαν μήνυμα από τον πρωθυπουργό χθες το μεσημέρι για απογευματινή σύσκεψη στο Μαξίμου. Λογικό αφού γνώριζαν ότι ο Μητσοτάκης, την ώρα που τους καλούσε σε σύσκεψη, βρισκόταν στα μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου. Η υπουργική μάζωξη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε ως αντικείμενο τα ενεργειακά. Ο πρόεδρος Κυριάκος έχει συγκροτήσει μια άτυπη ομάδα που… μαγειρεύει πριν προλάβει να πέσει πείνα! Στη σύσκεψη εκτός από τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού μετείχαν οι υπουργοί Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Διαβάστε περισσότερα στο powergame.gr