Μουντιάλ 2022: Δεν προπονήθηκε ο Ρονάλντο πριν το ματς με την Κορέα – Αγωνία για τη συμμετοχή του

Παρολα αυτά, δεν θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα

Η Πορτογαλία, διαμέσω των… ποδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

 

 

Παρόλο που έχει προκριθεί, χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό απέναντι στη Νότια Κορέα, για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και να έχει καλύτερα «ματσαρίσματα» για τις επόμενες φάσεις του τουρνουά.

Σύμφωνα με το gazzeta, αν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θεωρείται αμφίβολος για αυτό τον αγώνα, δεν συμμετείχε στην ομαδική προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος σούπερ σταρ της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ακολούθησε -σύμφωνα με την «Marca»- ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν ήταν ο μόνος που έχασε την προπόνηση καθώς και ο μέσος της Πόρτο, Οτάβιο, πήρε κάποιες ημέρες αποκατάστασης, ενώ οι τραυματίες Ντανίλο Περέιρα και Νούνο Μέντες εξακολουθούν να αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους.

Εάν οι Πορτογάλοι πάρουν τον βαθμό που επιθυμούν, θα διασταυρωθούν στους «16» με τη δεύτερη του Ομίλου G – αυτή τη στιγμή την Ελβετία – στις 6 Δεκεμβρίου στο «Lusail Iconic Stadium».

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πρόσφατα συνδέθηκε με μια πιθανή μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Νασρ θα πάρει την απόφασή του μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και οι Ισπανοί αναφέρουν πως έχει ήδη έρθει σε συμφωνία.