Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία – Ο πατέρας Αντώνιος κράτησε κλειδωμένα για 2 μήνες παιδιά για να τα συνετίσει

Ο πατέρας Αντώνιος καταγγέλλεται και ότι ζήτησε από έγκυο τρόφιμο να προχωρήσει σε έκτρωση

«Βροχή» είναι οι καταγγελίες για όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου – τις τιμωρίες και τους ξυλοδαρμούς – και όσα έκανε ο πατέρας Αντώνιος μετά την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ της μαρτυρίας του 19χρονου που άνοιξε τους «ασκούς του Αιόλου» για την υπόθεση.

Σύμφωνα με μαρτυρία που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Ελευθερία της Καλαμάτας στα τέλη Ιανουάριου του 2022 από την δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα τέσσερα παιδιά επειδή ο πατέρας Αντώνιος έκρινε ότι έπρεπε να «συνετιστούν επειδή είχαν μπλέξει με κακές παρέες» στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Τα παιδιά, όμως, αυτά όταν ήρθαν στην Αθήνα έμειναν, σύμφωνα με τη μαρτυρία, κλειδωμένα για δύο μήνες προκειμένου να συνετιστούν.

Ακολούθησε ένα ταξίδι μικρότερων παιδιών, επίσης από την Καλαμάτα, στην δομή του Κολωνού με την μαρτυρία να αναφέρει ότι ο πατέρας Αντώνιος έβαλε τα μεγαλύτερα παιδιά που κρατούσε κλειδωμένα, να γονατίσουν μπροστά στα μικρότερα και να παρακαλέσουν για συγχώρεση επειδή φάνηκαν ανάξια. Σύμφωνα με τη μαρτυρία τα μεγαλύτερα παιδιά «είχαν σημάδια ξυλοδαρμού, ήταν βρώμικα και ήταν παραμελημένα».

Την ώρα, δε, που σήμερα αναμένονται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις για την υπόθεση αυτή, ένας 20χρονος μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας Αντώνιος είχε ζητήσει από τρόφιμη που ήταν έγκυος να προχωρήσει σε άμβλωση. Όπως είπε χαρακτηριστικά για την κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε συνθήκες σκληρής απομόνωσης για 4 με 5 μήνες «ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με κανένα άτομο. Μόλις κατάλαβαν ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση».

Ο 20χρονος σήμερα Κωνσταντίνος ήταν τρόφιμος σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» από την ηλικία των 11 ετών, αρχικά στον Κολωνό και μετά στην Χίο.