Champions League: Σφράγισαν» την τρίτη θέση οι Ανδαλουσιάνοι

Πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, η Σεβίλλη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κοπεγχάγης

Η Σεβίλλη δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει την νίκη σε ένα από τα πρώτα επτά φετινά παιχνίδια της στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» έχοντας απολογισμό 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, όμως στο όγδοο κατά σειρά παιχνίδι της τα κατάφερε και με το… παραπάνω.

Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν με 3-0 της Κοπεγχάγης για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, «σφραγίζοντας» έτσι την τρίτη θέση του τρίτου ομίλου και το ευρωπαϊκό της μέλλον, μέσω του Europa Leauge.

Η Κοπεγχάγη μπορεί να είχε τα δοκάρια, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με «δράστη» τον Εν Νεσιρί ο οποίος με όμορφη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 61′.

Στο 82’ ο Κορνέλιους πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντάικς τη δεύτερη από κοντά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο 88’ ο Ίσκο με φοβερό φαλτσαριστό σουτ από αριστερά έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μοντιέλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.