Γιατί οι ξενοδόχοι χρειάζονται το… Ελληνικό Πρωινό

Σύμφωνα με έρευνα

Σε πρόσφατη έρευνα του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) που πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη Grant Thornton κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε 800 ξενοδοχεία, διαπιστώθηκε πως τα ελληνικά ξενοδοχεία καταναλώνουν το 88% των δαπανών του FnB σε ελληνικά προϊόντα, με το 36% να προέρχεται από τον ίδιο δήμο που ανήκει η εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα και το 52% από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), επενδύει στην επανασύσταση του «Ελληνικού πρωινού», που, φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια στην ελληνική ξενοδοχεία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Powergame.gr