Super League 1: Άρης – Λεβαδειακός 3-0

Ο υπέροχος Ντανιέλ Μαντσίνι έβαλε τα θεμέλια με δυο γκολ (12', 45'+1') και ο Αντρέ Γκρέι άνοιξε λογαριασμό και στη Super League 1 στο 3-0 της πρεμιέρας στο Βικελίδης

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι… έκλεψε τη δόξα του Ζερβίνιο καθώς ο Άρης πάτησε πάνω στα δύο υπέροχα γκολ που σημείωσε και επικράτησε του Λεβαδειακού στο «Κλ. Βικελίδης» με 3-0 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Ο Ζερβίνιο επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από απουσία δέκα μηνών, στη δική του πρεμιέρα με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα αλλά αυτός που προσέλκυσε τα φώτα ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος επιθετικός σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο – και τα δύο ήταν υπέροχα – και σε συνδυασμό με το 6ο γκολ του Άντρε Γκρέι με τη φανέλα του Άρη, οι Θεσσαλονικείς έκαναν ιδανική πρεμιέρα.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέσα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (82’ Μαζικού), Ντουκουρέ, Νταμπό (46’ Ντιόπ), Πάλμα (74’ Ζερβίνιο), Μαντσίνι, Καμάτσο (46’ Μάνου Γκαρθία), Γκρέι (82’ Χατζηιωάννου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Μέχια, Μπελμόντ (57’ Λούα Λούα), Βρακάς (77’ Βουτσάς), Συμελίδης (77’ Ρεγκίς), Δούμτσιος, Μουτίνιο (62’ Νίκας)