Ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό: Υπέγραψε ο Γουόλτερς

Έστειλε το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Νέιτ Γουόλτερς, καθώς ο Αμερικανός πλέι μέικερ, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς, έστειλε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του στα γραφεία του “τριφυλλιού”.

 

 

 

Μετά την απόφαση του Νικ Καλάθη να μην αποδεχτεί την προσφορά του Παναθηναϊκού που έφτασε στα τρία εκατομμύρια ευρώ, οι “πράσινοι” προχώρησαν σε άλλες λύσεις.

Γνωρίζονται με τον Ράντονιτς

Ο Ράντονιτς γνωρίζει καλά τον Αμερικανό καθώς συνεργάστηκαν στην ομάδα του Βελιγραδίου και γνωρίζει τα δυνατά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες του έμπειρου γκαρντ. Με το κασέ του να μην είναι απαγορευτικό, οι “πράσινοι” πλέον έχουν μία αξιόπιστη λύση στα χέρια τους παράλληλα με την δυνατότητα να επενδύσουν χρήματα και σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ο Αμερικανός, πείστηκε από το πλάνο του Παναθηναϊκού και έστειλε το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο.

Τα στατιστικά του

Ο άλλοτε NBAer στην Ευρώπη εκτός των “ερυθρόλευκων” του Βελιγραδίου έχει αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Ούνικς Καζάν. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είχε 11 πόντους ανά παιχνίδι με 36% πίσω από τα 6,75μ. στην Ευρωλίγκα μαζί με 2,6 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ κατά μέσο όρο.