Λυών: Ανακοίνωσε τον Λακαζέτ και «χτυπάει» για Τολισό

Στην παλιά του ομάδα επέστρεψε ο Γάλλος επιθετικός

Ενώ στη Λιόν συζητούνται οι προϋποθέσεις για να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, με την πώληση του πλειψηφικού πακέτου μετοχών από τον Ζαν-Μισέλ Ολάς να μοιάζει το επικρατέστερο σενάριο, στο αθλητικό κομμάτι υπάρχει ήδη κινητικότητα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ακόμη και πριν οριστικοποιήσει την αποχώρησή του από την Άρσεναλ, ο Αλεξάντρ Λακαζέτ επέστρεψε μετά από μια πενταετία στην ομάδα που έκανε γνωστό το όνομά του, με τους οπαδούς να τον υποδέχονται με θέρμη και τον ίδιο να δηλώνει πανέτοιμος για το δεύτερο πέρασμά του στον σύλλογο που βρίσκεται από παιδική ηλικία.

Το συμβόλαιο του Λακαζέτ θα έχει διάρκεια έως το 2025, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επέστρεψε ως ελεύθερος, την ώρα που οι «λιονέ» είχαν εισπράξει 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν πίσω στον Ιούλιο του 2017.

Μαζί με τις φήμες για τον «Στρατηγό Λακαζέτ» είχαν αναπτυχθεί άλλες που ήθελαν τη Λιόν να κινείται και για τον Κορεντάν Τολισό, που είχε φορέσει επίσης τα χρώματα της ομάδας, πριν πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου, όπου και βρίσκεται επί μια οκταετία.

Με τον ενθουσιασμό για τον Λακαζέτ να είναι στο πικ του, ο πρόεδρος Ολάς επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Τολισό, ωστόσο δήλωσε πως οι δύο περιπτώσεις δεν είναι ίδιες, καθώς επίσης πως υπάρχουν και άλλες επιλογές που εξετάζονται.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω τις επαφές. Είναι διαφορετική η κατάσταση, αλλά γίνονται διαρκείς συζητήσεις. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που εξετάζουμε, ελεύθεροι και μη, γιατί όπως έχω πει, θα είμαστε φιλόδοξοι στο μεταγραφικό παζάρι», ανέφερε.