Πάτρα: Συνεχίζονται οι καταθέσεις γιατρών & νοσηλευτών – Νέα στοιχεία για την υπόθεση (Βίντεο)

Την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης εκφράζει την έντονη ενόχλησή του για τις αιχμές και το εξώδικο που του έστειλε η πρώην γυναίκα του, εκείνη παραμένει στη φυλακή και σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους της, προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα

Οι αποκαλύψεις όμως, οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που συνεχίζονται μαζί με μια σειρά από στοιχεία της μεγάλης έρευνας, φέρνουν καθημερινά όπως φαίνεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση την Πισπιρίγκου.

Στις καταθέσεις τους, οι γιατροί κάνουν λόγο για αδιαφορία και για ύποπτες κινήσεις της 33χρονης, το διάστημα που η Τζωρτζίνα έδινε μάχη για τη ζωή της. Τις επόμενεςμέρες θα καταθέσουν 40 γιατροί από το νοσοκομείο του Ρίου κι αναμένεται να εστιάσουν στα 9 επεισόδια που υπέστη η 9χρονη, με τα 5 από αυτά να έχουν βιντεοσκοπηθεί.

Το συνολικό συμπέρασμα που βγαίνει από τις καταθέσεις των γιατρών είναι πως η συμπεριφορά της 33χρονης δεν παρέπεμπε σε καμία περίπτωση σε μια μητέρα που αγωνιούσε επειδή το παιδί της χαροπάλευε.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης προέκυψε ότι μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, η ίδια κάλεσε αρχικά τον δικηγόρο της.

Όπως έχει ισχυριστεί μια μέρα πριν, ο Μάνος Δασκαλάκης την είχε χτυπήσει στο σπίτι τους.

Ο φάκελος για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες, όταν ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, θα παραδώσει το τελικό του πόρισμα.

Τα βλέμματα βρίσκονται μονίμως στραμμένα και στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρια που έχουν αναλάβει να επαναξιολογήσουν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την Μαλένα και την Ίριδα, μέσα σε 2 χρόνια.

Μια σειρά από ιατροδικαστές εμφανίζονται πεπεισμένοι πως και τα δύο πρώτα παιδιά που έχασε η οικογένεια δολοφονήθηκαν και πλέον όπως λένε, πρέπει να φανεί και να αποδειχτεί ο τρόπος.

Πολλές συζητήσεις προκαλούν καθημερινά και τα μηνύματα που έρχονται στο φως, το διάστημα που συνέβαιναν τα δραματικά γεγονότα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης που συνεχίζει να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, είναι σύμφωνα με το περιβάλλον του θυμωμένος με τις τελευταίες κινήσεις της 33χρονης και επαναλαμβάνει πως τον τελευταίο μήνα, ζει μια δική του φυλακή, απομονωμένος και κατά διαστήματα χαμένος στις σκέψεις του.

«Προσχηματικό το εξώδικο»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος, σημείωσε πως το εξώδικο που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη είναι προσχηματικό.

«Διερωτώμαι πώς είναι δυνατόν να έχουμε την ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ συζύγων που ο ένας έχει δηλώσει υποστήριξη κατηγορίας αλλά δεν έχουν πάρει το διαζύγιο».

Η κ. Βαρελά σημειώνει πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έφερε στο φως πολλά νέα στοιχεία.

«Η άρση των τηλεφωνικών απορρήτων θα δώσει φως στην υπόθεση και θα φέρει νέα στοιχεία».

Όπως λέει η δικηγόρος, τα ιατροδικαστικά πορίσματα που αναμένονται, είναι σημαντικά καθώς μπορεί να φωτίσουν και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση.

«Θα ρίξουν άπλετο φως και για τυχόν ενέργειες τρίτων προσώπων».