Μπενζεμά: Του ετοιμάζουν κορεό για το παιχνίδι με την Σίτι οι οπαδοί της Ρεάλ

Η Ρεάλ υποδέχεται στις 22:00 στη Μαδρίτη την Σίτι και πρέπει να ανατρέψει το 4-3 του Μάντσεστερ για να είναι στον τελικό

Η Λίβερπουλ πήρε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League και σε λίγες ώρες θα μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος της στο Παρίσι.

 

 

 

 

Η Ρεάλ υποδέχεται στις 22:00 στη Μαδρίτη την Σίτι και πρέπει να ανατρέψει το 4-3 του Μάντσεστερ για να είναι στον τελικό.

Λίγες ημέρες μετά από την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να προκριθεί στον τελικό και όλοι στην ομάδα ελπίζουν στον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος έχει πετύχει 14 γκολ σε 10 παιχνίδια στο Champions League και οι οπαδοί θα ήθελαν να τον δουν να αυξάνει τον αριθμό του. Για τον λόγο αυτό όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία θα έχει την τιμητική του στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου θα απεικονιστεί μια γιγάντια φιγούρα του στο κορεό που έχουν ετοιμάσει οι οπαδοί της Βασίλισσας.

Ο Μπενζεμά έχει πετύχει χατ τρικ απέναντι στην Τσέλσι και στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ πέτυχε και 2 γκολ στην έδρα της Σίτι. Στο Μπερναμπέου και στο Champions League έχει σημειώσει φέτος 7 τέρματα.