Πάτρα: Η ανακρίτρια όρισε παιδοψυχολόγο για να αναλύσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας (Βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα είναι καταιγιστικές και κάθε μέρα γίνονται νέες αποκαλύψεις και έρχονται στο φως περισσότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τώρα σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Ανακρίτρια όρισε παιδοψυχολόγο για να αναλύσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, η Ανακρίτρια θα προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να ανασύρει περισσότερα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση διεταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από παιδοψυχολόγο η οποία αφού μελετήσει προσεκτικά τις ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, θα πρέπει να ερμηνεύσει όσα απεικονίζονται σε αυτές από τη Τζωρτζίνα, λίγο πριν το θάνατό της.

Η ανακρίτρια έδωσε εντολή για τη διενέργεια της πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να αναλυθούν από επίσημα χείλη, τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις επίμαχες ζωγραφιές και να εκτιμηθούν τα μηνύματα που πιθανότατα έστελνε το άτυχο κοριτσάκι, μέσα από αυτές.Τα οποία συμπεράσματα θα συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή είχε μιλήσει για τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως μέσω αυτών το παιδί «κραύγαζε για βοήθεια».

Τι έκρυβαν οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

«Οι δύο ζωγραφιές που ανέλυσα, που τελικά ήταν μία, αν δεν την ανέλυα, θα είχα διαπράξει και εγώ τώρα έγκλημα»  είχε πει τότε χαρακτηριστικά η κ. Μπογιατζή. «Για εμένα μία γυναίκα που μπορεί να σκοτώσει τα παιδιά της είναι ένα παμφάγο τέρας» είχε προσθέσει.

Δείτε το βίντεο: