Εισβολή στην Ουκρανία: Άλλος ένας Ρώσος συνταγματάρχης σκοτώθηκε στο πεδίο της μάχης

Ο λόγος για τον 41χρονο Μιχαήλ Ναγκάμοφ ο οποίος σκοτώθηκε στις 13 Απριλίου - Σε 55 μέρες μάχης έχουν σκοτωθεί δεκάδες συνταγματάρχες και οκτώ στρατηγοί του ρωσικού στρατού

Ακόμα ένας συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών στην Ουκρανία. Όπως επιβεβαίωσε η Μόσχα ο 41χρονος Μιχαήλ Ναγκάμοφ σκοτώθηκε στις 13 Απριλίου χωρίς να είναι σαφές ο τόπος όπου έχασε τη ζωή του.

Το μοναδικό στοιχείο που έχει γίνει γνωστό από τη ρωσική πλευρά είναι ότι ο θάνατός του σημειώθηκε «εκτελώντας μια μαχητική αποστολή στην Ουκρανία». Ο 41χρονος ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

Ο θάνατος του συνταγματάρχη είναι ο πιο πρόσφατος που έγινε γνωστός και όλα αυτά την ώρα που η ρωσική πλευρά μετράει δεκάδες απώλειες υψηλόβαθμων στελεχών καθώς και οκτώ στρατηγών.

Υπενθυμίζεται πως χθες Μεγάλη Τρίτη έγινε γνωστή μία ακόμα απώλεια. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Τσίρβα, που ήταν ο κυβερνήτης του αποβατικού πλοίου Caesar Kunikov. Ο Τσίρβα σκοτώθηκε στις 24 Μαρτίου και ο θάνατός του έγινε γνωστός χθες.