«Μπλαουγκράνα» πεντάρα και παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης για αγώνα γυναικών (Βίντεο)

Μπροστά σε 91.553 οπαδούς της η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-2 την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης και συνδύασε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League με παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης

Ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο στο «Καμπ Νου» με θρίαμβο για τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με 5-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και με δύο νίκες (3-1 το πρώτο ματς) προκρίθηκαν πανηγυρικά στα ημιτελικά του Champions League, σε παιχνίδι που διεξήχθη μπροστά σε 91.553 οπαδούς τους, προσέλευση που αποτελεί την κορυφαία που υπήρξε ποτέ σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Μαγικές εικόνες στο «Καμπ Νου», με τους Καταλανούς να κατακλύζουν το γήπεδο και να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα το Clasico των ανδρών. Σε ματς που μεταδόθηκε ελεύθερα από το youtube και στις κερκίδες του «Καμπ Νου» βρέθηκαν για να το παρακολουθήσουν οι Τσάβι, Πουγιόλ, αλλά και η αντρική ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια, αν και η Ρεάλ φάνηκε ανταγωνιστική για περίπου μία ώρα αγώνα. Η Μπάρτσα προηγήθηκε νωρίς με 1-0, οι παίκτριες της «Βασίλισσας» έφεραν το ματς στο 1-2 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά με τέσσερα γκολ σε 18 λεπτά οι γηπεδούχες μετέτρεψαν το παιχνίδι σε πάρτι και συνεχίζουν την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν πέρσι.