Νίκος Παππάς: Ανάληψη της ευθύνης σημαίνει αναγνώριση του λάθους

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής το πρόσωπο των τελευταίών ημερών, ο Νίκος Παππάς, έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με τη δήλωσή του πως αναλαμβάνει την ευθύνη για τις συνομιλίες με τον Μιωνή. 

 

“Ανάληψη της ευθύνης, σημαίνει αναγνώριση του λάθους. Αυτό ειμαστε στην Αριστερά. Και μία κουβέντα να μας ξεφύγει, έχουμε την παρρησία και το σθένος να το αναγνωρίζουμε δημόσια. Έτσι πρέπει να γίνεται. Το κάνουμε στα συλλογικά μας όργανα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς και συνέχισε κατηγορώντας την κυβέρνηση και ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση Novartis. 

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιο ήταν το λάθος, ο κ. Παππάς απάντησε πως η δήλωσή του είναι απολύτως σαφής και ρητή και πως δεν έχει να προσθέσει τίποτα παραπάνω. 

 

Συπλήρωσε δε, στο ερώτημα αν αισθάνεται απομωνομένος από το κόμμα του, ότι στην Αριστερά έχουν μάθει να λύνουν τα προβλήματά τους συλλογικά, πως τα συλλογικά τους όργανα συζητούν και για τα πιο δύσκολα πράγματα και πως είναι λυτρωτικές αυτές οι διαδικασίες. 

 

“Έτσι έχουμε μάθει εμείς να λειτουργούμε, συλλογικά και αυτό είναι και το σθένος μας. Δεν μπορεί κανένας εμάς να μας κουνάει το δάκτυλο”, δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ολόκληρο το απόσπασμα ανέβασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα social media του.