Serie A: Νίκη με προσπέρασμα για τη Βερόνα

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Κυριακόπουλου, η Σασουόλο γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Ελλάς Βερόνα στο «Μαπέι Στάντιουμ», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της SerieA

Οι «Έλληνες» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Μπορεί το γκολ του Φεντερίκο Τσεκερίνι να ακυρώθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR, ωστόσο αυτά των Τζιανλούκα Καπράρι (37’) και Αντόνιν Μπάρακ (44’) μέτρησαν κανονικά, με τους φίλους της Σασουόλο να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες στο τέλος του 45λεπτου.

Οι παίκτες του Αλέζιο Ντιονίζι αφυπνίστηκαν και μείωσαν με τον Τζιανλούκα Σκαμάκα στο 54’, όμως τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι – με τον Μιγκέλ Βελόσο – το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπάρακ.

Το μόνο που κατάφερε η Σασουόλο ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Γρεγκορί Ντεφρέλ στο 67’. Ο Κυριακόπουλος, μπορεί να είδε την κίτρινη κάρτα στο 59’, ωστόσο είχε δύο πολύ καλές προσπάθειες για να χριστεί σκόρερ – του στέρησε τη δόξα ο Λορέντζο Μοντιπό. Κι αφού δεν έγινε ήρθε η ισοφάριση, ήρθε το 2-4 με τον Τσέχο φορ Μπάρακ να πλασάρει πάνω από τον Αντόνιο Κονσίλι στις καθυστερήσεις.