«Ψήνεται» διπλή αποχώρηση από την Αταλάντα

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έχει αρκετές ανοιχτές υποθέσεις στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην Αταλάντα, με το… καλησπέρα της μεταγραφικής περιόδου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, φαίνεται πως βρίσκεται σε διαδικασία… ξελαφρώματος του ρόστερ, με δύο παίκτες να είναι στην πόρτα της εξόδου.

Αρχικά, η ομάδα του Μπέργκαμο έχει δώσει τα χέρια με την Κάλιαρι για την παραχώρηση του Ματέο Λοβάτο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός κατέγραψε 6 συμμετοχές στην εφετινή Serie A και θα συνεχίσει δανεικός στον σύλλογο της Σαρδηνίας μέχρι και το καλοκαίρι.

Η δεύτερη αποχώρηση είναι πιο… ηχηρή και ακούει στο όνομα, Αλεξέι Μιράντσουκ. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει παράπονα για το χρόνο συμμετοχής του, καθώς έχει αγωνιστεί σε 12 ματς μέχρι στιγμής.

Ο 26χρονος παίκτης ψάχνεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Γκασπερίνι, με την Τζένονα του Αντρέι Σεβτσένκο να του κλείνει το… μάτι.

Ο Μίραντσουκ αρέσει στον Ουκρανό προπονητή, με τους ατζέντηδες του Ρώσου ποδοσφαιριστή να βρίσκονται ήδη στο Μπέργκαμο για να διαπραγματευτούν την μετακίνησή του στη Γένοβα.

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός δε θα βρει στο… δρόμο του τον Μίραντσουκ.