Νίκες για Παναθηναϊκό Β και ΑΕΚ Β

Ο Παναθηναϊκός Β’ νίκησε εύκολα με 2-0 τον Αστερά Βλαχιώτη, ενώ και η ΑΕΚ Β’ συνέχισε με νίκη απέναντι στα Χανιά, καθώς επικράτησε με 1-0 για την 7η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός Β’ νίκησε εύκολα με 2-0 τον Αστερά Βλαχιώτη, ενώ και η ΑΕΚ’ συνέχισε με νίκη απέναντι στα Χανιά, καθώς επικράτησε με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Βλαχιώτη.

Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε για πρώτη φορά στο 11ο λεπτό ωστόσο η μπάλα μετά από το σουτ του Σαρδελή πέρασε έξω. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους απείλησαν δύο φορές με κεφαλιές μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 13ο και 16ο λεπτό.

Οι πράσινοι στο 38ο λεπτό απείλησαν ξανά με το Σιδερά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια με 0-0.

Ο Παναθηναϊκός στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Πεχλιβανόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αθανασόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και και έκανε το 1-0 με τον Παναθηναϊκό. Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης έμεινε και ο Παναθηναϊκός με δέκα παίκτες αφού ο Ηλιάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σαρδέλης με ένα ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Το 2-0 έμεινε μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μία ακόμα νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι με την ήττα τους παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΑΕΚ Β επικράτησε με 1-0 των Χανίων και πήρε την πέμπτη της Νίκη σε έξι αγώνες της superleague 2.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τα Χανιά να παίζουν αρκετά κλειστά.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν στο 3ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Γκίνης σταμάτησε τον Παναγιωτούδη. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 15ο λεπτό με ένα σουτ του Χριστόπουλου και στο 18ο λεπτό με ένα σουτ του Κοσίδη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια άλλη ευκαιρία με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ μπήκε αρκετά δυνατά στο δεύτερο μέρος πίεσε ψηλά με αποτέλεσμα στο 53ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Γιούση μετά από ωραία συνεργασία του Μουστακοπουλου με τον Σταμούλη. Έκτοτε, οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν την κατοχή στους αντίπαλούς τους, οι οποίοι στο 71′ είδαν να ακυρώνεται το γκολ του Μπαΐροβιτς ως οφσάιντ. Η ΑΕΚ Β’ μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.